Besluit Herindicatie VSO

Op 1 juni 2021 heeft bestuur van het Samenwerkingsverband onderstaand besluit m.b.t. de herindicaties VSO 2021 genomen.
lees meer ...

Professionaliseringsaanbod voor het schooljaar 2021-2022

Het professionaliseringsaanbod voor het schooljaar 2021-2022 kunt u vinden op onze website: Organisatie / Het professionaliseringaanbod
lees meer ...

Nieuwsbrief nummer 3 voor het schooljaar 2020 -2021

Via onderstaande link opent u nieuwsbrief nummer 3 voor het schooljaar 2020 -2021
lees meer ...

Online conferentie passend onderwijs: Hoe nu samen verder?

Tijdens deze online conferentie doet u nieuwe inzichten op over passend onderwijs en leert u van en met collega’s uit het hele land.
lees meer ...

Voorjaarsvakantie

Vanaf maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari hebben wij voorjaarsvakantie. Op maandag 1 maart zijn we weer bereikbaar.
lees meer ...

Webinar: De praktijkdilemma’s bij passend onderwijs vanuit student, startbekwame leraar en lerarenopleiding

Het Steunpunt Passend Onderwijs organiseert in 2021 samen met het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een drietal webinars over dilemma’s die in de klas en in de school spelen als het gaat om passend onderwijs. Het webinar op woensdag 31 maart is de eerste uit een serie van drie webinars met als gezamenlijk thema Leraren en passend onderwijs in de klas.
lees meer ...

Webinar mentale gezondheid met Steven Pont – Steunpunt Passend Onderwijs

Op 3 februari organiseert de VO-raad voor bestuurders, schoolleiders en teamleiders een webinar met ontwikkelingspsycholoog en oud-leraar Steven Pont over mentale gezondheid van leerlingen. www.steunpuntpassendonderwijs-povo.nl
lees meer ...

Professionaliseringsaanbod 2020-2021 vervalt

We hebben voor het schooljaar 2020-2021 een prachtig professionaliseringsaanbod samengesteld. En wat zijn we blij dat er zoveel collega's van onze scholen zich enthousiast hebben ingeschreven voor de diverse scholingsmomenten.
lees meer ...

Top