Professionaliseringsaanbod 2020-2021 vervalt

14 januari 2021

We hebben voor het schooljaar 2020-2021 een prachtig professionaliseringsaanbod samengesteld. En wat zijn we blij dat er zoveel collega's van onze scholen zich enthousiast hebben ingeschreven voor de diverse scholingsmomenten.

De afgelopen periode hebben we al het mogelijke gedaan om onze scholingen door te laten gaan. Helaas haalde veelal de werkelijkheid ons met een noodvaart in waardoor we op het laatste moment toch de bijeenkomst tot onze grote spijt moesten afzeggen. 

Ook nu staan we weer voor een moeilijke keuze. Maar gezien de huidige stand van zaken met betrekking tot het Covid-virus en de soms verstrekkende maatregelen die nu en in de komende maanden nodig zijn om de verspreiding te stoppen zien we geen andere mogelijkheid dan alle scholingsbijeenkomsten tot het einde van dit schooljaar te cancelen. De gezondheid van de deelnemers en de scholingsleiders gaan voor.

De professionaliseringsactiviteiten die dit schooljaar komen te vervallen zullen opnieuw worden opgenomen in het aanbod 2021-2022. We hopen dat we elkaar dan weer op een veilige manier kunnen ontmoeten. Daar kijken we erg naar uit.

Met vriendelijke groet,

 

Linda de Vries
Directeur

 

Top